Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019

Οδύσσεια

24-10-2019

Οι μαθητές της Γ τάξης αλλά και των τμημάτων Δ1 & Δ2 επισκέφθηκαν το μυθολογικό πάρκο και μουσείο, αφιερωμένο σε έναν από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς ήρωες της αρχαιότητας, τον Οδυσσέα στο NOESIS.
Η «Οδύσσεια» είναι η ομορφότερη και πιο επιδραστική ιστορία του κόσμου, για τον άνθρωπο – σύμβολο, τον πολυταξιδεμένο Οδυσσέα, που πήρε τη μοίρα του στα χέρια, μέχρι τελικά να βρει τον δρόμο της επιστροφής στην πατρίδα του.






Επίσης, παρακολούθησαν οι μαθητές μας Οχήματα ιστορικού, συλλεκτικού και εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος, τετράχρονες αλλά και δίτροχες «κυρίες», από τη δεκαετία του ’20 μέχρι και το πρόσφατο παρελθόν, μεταφέρουν νοερά τους επισκέπτες σε άλλες εποχές, αναδεικνύοντας με μοναδικό τρόπο την εξέλιξη της αυτοκίνησης στο Μουσείο       "Τεχνολογίας Μεταφορών"



Επισκεφθήκαμε και το Τεχνοπάρκο! Το Τεχνοπάρκο, είναι ένας χώρος διάδρασης. Ο επισκέπτης συμμετέχει ενεργά, πρωταγωνιστεί και μαθαίνει διασκεδάζοντας. Καταλαμβάνει μία έκταση 450m2 , 40 εκθέματα, τα οποία αναφέρονται σε μια ποικιλία επιστημονικών θεμάτων, όπως ο ηλεκτρισμός, ο μαγνητισμός, η οπτική, η μηχανική κ.ά.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου