Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Εβδομάδα μαθητικής Δημιουργίας, 4ο ΠΕΚΕΣ Κ. Μακεδονίας

 

Με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε σήμερα τα Αναμνηστικά Διπλώματα των μαθητών/τριών μας καθώς και του σχολείου μας για τη συμμετοχή μας στις Επετειακές Διαδικτυακές Εκδηλώσεις  «200 Χρόνια από την Επανάσταση του 1821» - Εβδομάδα μαθητικής Δημιουργίας, που οργάνωσε το 4ο ΠΕΚΕΣ Κ. Μακεδονίας!




Ας παρακολουθήσαμε και το βίντεο με τη συμμετοχή μας:



Μπράβο σε όλους τους μαθητές!


Στα πλαίσια των δράσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, παιδιά και εκπαιδευτικοί ασχολήθηκαν, δούλεψαν και συνεργάστηκαν με πολύ διάθεση, προκειμένου να δημιουργήσουν όσα αποφάσισαν στην τάξη τους μαζί με τους δασκάλους τους. Τα αποτελέσματα εξέπληξαν ακόμη κ τους ίδιους

Τα παιδιά γνώρισαν αφηγηματικά είδη κειμένων, λογοτεχνικά κείμενα, μελέτησαν οπτικοακουστικό υλικό, χάρτες και πίνακες ζωγραφικής. Η ενασχόλησή τους με το υλικό που συγκέντρωσαν ήταν δημιουργική και ευχάριστη. Έβαλαν τη φαντασία τους  και την καλή τους διάθεση.

Επέλεξαν τα εκπαιδευτικά εργαλεία με τα οποία θα γινόταν η παρουσίαση του υλικού.

Το αποτέλεσμα όλων των δράσεων αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας καθώς και στην επετειακή ιστοσελίδα της Α/θμιας Εκπ/σης νομού Κιλκίς.

Μετά από επιλογή του σχολείου μας μέρος της δράσης παρουσιάστηκε στην Επετειακή Εκδήλωση της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου